GENERATIONS from EXILE TRIBE TURKEY

LDH ENTERTAINMENT altında çıkış yapan 7 üyeli J-POP grubu GENERATIONS from EXILE TRIBE adına açılmış ilk ve tek Türkiye Fan Topluluğu

17 Nisan 2019 Çarşamba

GENERATIONS, 12 Mayıs'ta "Tokyo Skytree Town 7. Yıl Kutlaması ve Samantha Thavasa 25. Yıl İşbirliği Projesi Aydınlatma Töreni"nde yer alacak!

GENERATIONS, 12 Mayıs (Pazar) tarihinde Tokyo Skytree Town'da düzenlenecek olan "Tokyo Skytree Town 7. Yıldönümü Kutlaması ve Samantha Thavasa 25. Yıl İşbirliği Projesi Aydınlatma Töreni"nde yer alacak!

Tokyo Skytree Town'ın 7. yıldönümünün kutlanmasında, özel ışıklandırma olan 7 renk için 7 GENERATIONS üyesinin parıltısından ilham alınacak!

400 grup içinden kura ile seçilen 800 kişi ışıklandırma sermonisine davet edilecek!

Ayrıca, Samantha Thavasa 25. Yıl dönümü × GENERATIONS from EXILE TRIBE özel iş birliği projesi, orjinal ürünlerin hediye kampanyalarının gerçekleştirildiği ve fotoğrafların hazırlandığı Tokyo Solamachi'de 4 adet Samantha Thavasa mağazalarıyla ortaklaşa başlatılacak!

Tokyo Skytree Town 7. Yıldönümü Kutlaması ve Samantha Thavasa 25. Yıl İşbirliği Projesi Aydınlatma Töreni
■Tarih
12 Mayıs (Pazar)

■Zaman
19:00~ (geçici)
*Fırtınalı havada etkinlik ertelenebilir.

■Uer
Tokyo Skytree Town 4F SKY ARENA

■Konuklar
GENERATIONS from EXILE TRIBE

*Belirlenmiş mağazalarda yarışma sırasında 10,000 yen'den fazla harcayanlardan (vergi dahil değil) çekiliş yoluyla 400 grupta 800 kişi yarışmaya davet edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GENERATIONS PROGRAM TAKVİMİ