GENERATIONS from EXILE TRIBE TURKEY

LDH ENTERTAINMENT altında çıkış yapan 7 üyeli J-POP grubu GENERATIONS from EXILE TRIBE adına açılmış ilk ve tek Türkiye Fan Topluluğu

19 Nisan 2019 Cuma

Ryota Katayose, "Come to kiss at 0:00 a.m." filminde başrol olacak!


Aralık 2019'da gösterime girecek!
Ryota Katayose "Come to kiss at 0:00 a.m." filminde rol alacak!

Rin Mikimoto'nun, Kodansha'nın "Bessatsu Friend"inde serileştirilmiş ve 2.6 milyondan fazla kopya satmış popüler kız çizgi romanı "Come to kiss at 0:00 a.m." sonunda bir film olacak!

Film yıldızları, Kaede Ayase adında milli bir yıldızı oynayan Ryota Katayose ve Hinana Hanazawa'yı oynayan Kanna Hashimoto!

Bir yıldız ve sıradan bir lise öğrencisi arasındaki kimseye söylenemeyen gizli aşk!
Bir "Sindirella Hikayesi" tamamen farklı geçmişe sahip iki insanın kaçınılmaz bir karşılaşması ile başlıyor!

【Ryota Katayose'nin Yorumu】
Bir film yıldızı ve liseli bir kız arasındaki aşk hikayesi çok ilgi çekici. Bu çalışmadaki eğlence dünyası gerçek dünyayla hemen hemen aynı ve ben ulusal bir film yıldızı rolünde oynayacağım için çok şaşkın hissediyorum. Böyle bir ulusal film yıldız olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve hissediyorum ki şuanki "Ryota Katayose"nin günlük deneyimleri bu role adapte olmamda yardım edecektir.
Kaede yakışıklı, çekici ve olgun bir adam. Oysa bazen, çocuk gibi davranır ve birazcık kurnaz olabilir. Birazcık endişeliyim fakat elimden gelenin en iyisi yaparken bu rolle eğleneceğimi düşünüyorum.
Kanno Hashimoto ve ben aynı filmde ilk defa rol aldık. Hinana, Kaede'nin ilgisini çekerken, ben aynı zamanda Hashimoto'nun çeşitli yönlerini görmek için meraklıyım. Umuyorum ki güzelce işbirliği yapar  ve harika performanslar sergileyebiliriz.
Şimdiye kadar aşk temalı bir çok çalışmada yer aldım. Bu sefer, daha önceden oynadığım karakterlerden farklı olan Kaede'nin çekiciliğini  göstermek istiyorum. Umarım Shinjo'nun yönetmenliğini yaptığı bu filmde bir aktör olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirim.

【Hikaye】
Onur öğrencisi olan Hinana Hanazawa (Kanna Hashimoto tarafından oynanan) çok ciddi ve her zaman başkaları için bir örnek teşkil etmektedir. Ancak tıpkı diğer liseli kızlar gibi, peri masallarına ait prensle olan aşka oldukça hevesli. 
Bir gün, ulusal bir yıldız olan Kaede Ayase (Ryota Katayose tarafından canlandırıldı), Hinana lisesinde bir film çekmek için gelir. Bu film için yedekten seçilen Hinana, Kaede'nin lise kızlarının ayaklarına bakmasına tanık oluyor! O böyle bir "ayak kovalayıcı"
Hinana buna şaşırsa da, aynı zamanda hassasiyetinden ve gerçek yüzünden derinden etkilenir. Bu arada Kaede de yavaş yavaş Hinana'nın dürüstlüğünden etkilenmeye başlar. 
Bir yıldız ve sıradan bir liseli kız arasındaki gizli aşk...  Bunu kimse bilemez! Tamamen farklı dünyalardan gelen bu iki insanı bekleyen beklenmedik engeller ...
Ayrıca, Hinana'ya tek taraflı aşık olan Hinana'nın çocukluk arkadaşı Akira Hamabe (Gordon Maeda tarafından canlandırılıyor) Kaede'ye karşı bir aşk savaşı açtığını söyler.  
Peki onların aşkına ne olacak?!

【Orjinal】
Rin Mikimoto "Come to kiss at 0:00 a.m." (Kodansha'nın "Bessatsu Friend"da seri haline getirildi)

【Oyuncular】
Ryota Katayose
Kanna Hashimoto
Gordon Maeda

【Yönetmen】
Takehiko Shinjo

【Yazar】
Haruka Okita

【Distribütör】
SHOCHIKU Co., Ltd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GENERATIONS PROGRAM TAKVİMİ