GENERATIONS from EXILE TRIBE TURKEY

LDH ENTERTAINMENT altında çıkış yapan 7 üyeli J-POP grubu GENERATIONS from EXILE TRIBE adına açılmış ilk ve tek Türkiye Fan Topluluğu

14 Haziran 2019 Cuma

GENERATIONS'ın “Brand New Story” şarkısı Kamogawa Sea World × animasyon filmi “Kimi to, Nami ni Noretara” reklam filmi için fon müziği ve yaz aylarında Kamogawa Sea World için tanıtım şarkısı olarak seçildi!

GENERATIONS from EXILE TRIBE'in yeni şarkısı "Brand New Story", Kamogawa Sea World × animasyon filmi "Kimi, Nami ni Noretara" filminin reklam filmi için fon müziği ve yaz aylarında Kamogawa Sea World için tanıtım şarkısı olarak seçildi!

Ryota Katayose, SCIENCE SARU tarafından üretilen Kamogawa Sea World × animasyon filmi "Kimi to, Nami ni Noretara" nın reklam filmi için bir anlatı yapacak. Reklam, katil balina gösterisini görmek ve su gösterisi eğlencesinin tadını çıkarmak için Kamogawa Deniz Dünyasına gelen Minato ve Hinako'yu takip ediyor!
İşbirliği reklamı "Issho ni (15 saniye)" Fuji TV'de 21 Haziran'da yayınlanacak!

Ayrıca, Kamogawa Sea World'deki performanslar sırasında Kamogawa Sea World'ün yaz tanıtım şarkısı olarak "Brand New Story" çalınacak!

【Kamogawa Sea World Resmi Web Sitesi】
http://www.kamogawa-seaworld.jp/

【"Kimi to, Nami ni Noretara" Resmi Web Sitesi】
http://kimi-nami.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GENERATIONS PROGRAM TAKVİMİ