GENERATIONS from EXILE TRIBE TURKEY

LDH ENTERTAINMENT altında çıkış yapan 7 üyeli J-POP grubu GENERATIONS from EXILE TRIBE adına açılmış ilk ve tek Türkiye Fan Topluluğu

19 Nisan 2021 Pazartesi

"BATTLE OF TOKYO" projesi yeni albümü "BATTLE OF TOKYO TIME 4 Jr.EXILE" 23 Haziran'da yayınlanacak!

BATTLE OF TOKYO yeni albümü "BATTLE OF TOKYO TIME 4 Jr. EXILE" 23 Haziran'da yayınlanacak!





LDH'nin yeni nesil kapsamlı 2019 eğlence projesi "BATTLE OF TOKYO", Jr. EXILE'ın 4 grubu GENERATIONS, THE RAMPAGE, FANTASTICS ve BALLISTIK BOYZ, ENTER THE Jr.EXILE teması altında iş birliği yapmıştı.

Yaklaşık iki yıl boyunca büyük bir konsept altında hazırlıklar tekrar planlandı ve 2021 BATTLE OF TOKYO projesi nihayet ciddi bir şekilde başlıyor!

Eğlencenin teknoloji ile evrildiği bir çağda, gerçek ve sanalın kesişmesi ve sanatçı merkezli olarak birleştirilmesi ile oluşturulacak dünyanın ilk "Karma Gerçeklik Eğlencesi" projesi olarak lanse edilecek.

Sahne, kurgusal geleceğin şehri "Super Tokyo".
Jr. EXILE kuşağının toplam 38 üyesi bir araya geldi.
Her kişinin yarattığı karakterler avatar olacak ve MAD JESTERS, ROWDY SHOGUN, ASTRO9 ve JIGGY BOYS ile dört takım halinde meydan okunulacak.
"BATTLE OF TOKYO" dünyasını anlatan "BATTLE OF TOKYO TIME 4 Jr. EXILE" albümü 23 Haziran 2021'de yayınlanacak!

「BATTLE OF TOKYO」’nun destansı hikayesine dayanan bu albüm 「Ghost in the Shell」ve 「Eureka Seven」benzeri olan birçok bilim kurgu animeleri üzerinde çalışma yapan senarist Dai Sato, “HIGH & LOW” serisinin senaryosundan sorumlu olan Norihisa Hiranuma, MV’nin bir özetini oluşturdu.
1.Da Vinci Edebiyat Ödülü A.S. Zero One Grand Prix dalında büyük ödülü kazanan eser olan「Pari no Samurai」’ın yazarı Tsukishima Souki tarafından「BATTLE OF TOKYO Vol.1」’i roman haline getirip Şubat ayında satışa sundu.
「BATTLE OF TOKYO TIME 4 Jr.EXILE」adlı bu albüm çalışmasında müzik ve görüntülerle hikayesini anlatan bir albümdür.

GENERATIONS, THE RAMPAGE, FANTASTICS ve BALLISTIK BOYZ birer avatar ve geleceğin kurgusal şehri "Super Tokyo" da öfkeyle betimleniyorlar!
Müzik videosu, "BATTLE OF TOKYO" projesinde ilk olan bir animasyon müzik videosu olacak.
Gerçek ile sanalı birleştiren tamamen yeni bir eğlencenin ilk adımı olacak bir klip çalışması!
Ayrıca Temmuz 2019'da Makuhari Messe'de düzenlenen "BATTLE OF TOKYO ~ ENTER THE Jr. EXILE ~" canlı videosu ilk kez çekildi.
BATTLE OF TOKYO'ya giriş olduğu söylenebilecek canlı video, bu projenin beklentilerini yükselten bir video.

HABER: LDH JAPAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GENERATIONS PROGRAM TAKVİMİ