GENERATIONS from EXILE TRIBE TURKEY

LDH ENTERTAINMENT altında çıkış yapan 7 üyeli J-POP grubu GENERATIONS from EXILE TRIBE adına açılmış ilk ve tek Türkiye Fan Topluluğu

5 Mart 2021 Cuma

ATSUSHI, Evlilik Anlaşmazlığı Nedeniyle mi EXILE'den Ayrıldı? / Arama Japan! Haberi



News Post Seven bugün, gruptan ayrıldığı bildirilen eski EXILE üyesi ATSUSHI'nin, geçen yıl eski nişanlısı tarafından 50 milyon yen (kabaca 468.000 dolar) ayarıyla gruptan ayrılmasının ardından 9 gün sonra dava açıldığını bildirdi. Davanın, açıklanmayan bir miktar için mahkeme dışında sonuçlandırıldığı bildirildi.

Basitçe "A-ko" olarak anılan bir kadın olan kurban, bildirildiğine göre yirmili yaşlarının sonlarında eski bir modeldi. Yeteneklerini çeşitli alanlarda kullandı ve bir influencer olarak biraz ilgi görmeye başladı. Instagram'da 200.000 üzerinde takipçisiyle sosyal medyada kendi neslinin en popüler kadınlarından biri olarak gösterildi. 2017'de ATSUSHI ile tanıştı ve 2019'da ciddi bir şekilde evlilik düşünmeye başladı.

Böylesine tanınmış bir şarkıcının partneri olmak, hem zamanındaki kısıtlamalar hem de her şeyi gizli tutmak zorunda oldukları gerçeği göz önüne alındığında muhtemelen zor olurdu. İşler daha ciddileştikçe, eğlence endüstrisinden emekli olmayı seçti ve hatta Instagram'ını kapattı. Ama tam düğümü bağlamak üzereyken, ATSUSHI her şeyi iptal etti.

Kesin ayrıntılar tam bilinmiyor. Mahkeme belgelerinin çoğu, ATSUSHI’nin avukatının talebi üzerine sansürlendi ve bu ifadelerin kamuoyuna duyurulması halinde eğlence kariyerine ve kamu imajına geri dönülemez bir zarar vereceğini iddia etti.

HABER: ARAMA JAPAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GENERATIONS PROGRAM TAKVİMİ