GENERATIONS from EXILE TRIBE TURKEY

LDH ENTERTAINMENT altında çıkış yapan 7 üyeli J-POP grubu GENERATIONS from EXILE TRIBE adına açılmış ilk ve tek Türkiye Fan Topluluğu

9 Nisan 2021 Cuma

LDH sahte sosyal medya hesapları konusunda uyarı yaptı!

 Bu sefer, CL'nin resmi hesabı olarak gizlenmiş olan bir sahte Instagram hesabının (sahte hesap) olduğu tespit edildi.

CL'nin resmi Instagram hesabı yalnızca [cl_official_acc] olduğundan, lütfen tekrar kontrol ediniz.

Bir kampanya için kazanan kişi kılığına girmiş biri direk mesajla(DM) bir sahte hesaptan gelen uygulamalara vb. yönlendirilebileceğiniz ve kişisel bilgilerinizin girilmesini ve faturalanmasını isteyen durumlar olmuştur, bu nedenle şüpheli bir mesaj alırsanız lütfen derhal siliniz ve hasarı önlemek için ilgili hesabı engelleyiniz.

LDH’e bağlı sanatçıların, yeteneklerin ve projelerin SNS hesapları, LDH’nin resmi web sitesinde [LDH RESMİ SNS Hesapları (https://www.ldh.co.jp/sns/index.php)] yayınlanmaktadır. Burada listelenmemiş olanlar dışında LDH bunun farkında değildir ve onlarla hiçbir ilgisi yoktur.

Sahte hesaplarda, alt çizgiyi ve alfabeyi biraz değiştirerek hesap adının açıkça resmi olarak belirlenmesinin zor olduğu doğrulandı.

İlgili sahte hesap için Instragram’a rapor edildi, diğer hesaplar içinde benzer bir durumun olabileceğini lütfen unutmayınız ve dikkatli olunuz.

ÇEVİRİ: EMASKAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GENERATIONS PROGRAM TAKVİMİ